"Alles wat je zelf wilt doen, vooral doen. Alles wat je liever uit handen geeft, neem ik van je over...”

Over mij

Jaren geleden heb ik het idee opgevat om uitvaartbegeleidster te worden. In mijn familie heb ik al veel met overlijden te maken gehad en ik merkte hoe belangrijk een goed en persoonlijk afscheid is. Dat gun ik iedereen.

Een mooi en passend afscheid

Een mooi afscheid is voor iedereen anders. Ik vertel dan ook niet hoe het afscheid geregeld moet worden, maar luister vooral naar de wensen van de naasten. Die vul ik aan met ideeën en mogelijkheden. Samen maken we er een afscheid van dat past bij de overledene en de naasten.

Alle ruimte

Dankzij mijn ervaring en opleiding weet ik hoe waardevol het voor je eigen rouwproces kan zijn om in praktische zin betrokken te zijn bij het afscheid. Het gaf mij achteraf een goed gevoel; je kunt met trots terugkijken op een mooi afscheid dat je mede vormgegeven hebt. Daarom geef ik hierin alle ruimte. Alles wat je zelf wilt doen, vooral doen. Alles wat je liever uit handen geeft, neem ik van je over.

Opleiding

Ik leerde bij Gaandeweg Uitvaarteducatie hoe ik als uitvaartbegeleidster aan de slag kan. Een praktijkgerichte opleiding met ruimte voor mijn eigen visie.

Onafhankelijk en transparant uitvaartbegeleider in Zeeuws-Vlaanderen

Omdat ik het belangrijk vind dat er keuzevrijheid is, ben ik geen contracten met vaste leveranciers of verzekeraars aangegaan. Ongeacht bij welke maatschappij je eventueel verzekerd bent, kan er gebruik gemaakt worden van mijn diensten. Zo is er alle keuzevrijheid en weet je precies waar je aan toe bent. 

Thuis in Zeeuws-Vlaanderen

Dat ik geen contracten heb gesloten, wil niet zeggen dat ik de leveranciers van (rouw)vervoer, bloemstukken, kisten en locaties niet ken. Sterker nog, in Zeeuws-Vlaanderen ben ik als uitvaartbegeleidster volledig thuis in het lokale aanbod. Ook verder in Zeeland, landelijk en in de grensstreek heb ik mijn netwerk. Ik kan daardoor goed adviseren over de mogelijkheden en budgetten.

Ik ben er voor je

Met Uitvaartbegeleiding Joke van Nispen ben ik er voor alle naasten, direct na het overlijden tot en met de dag van de uitvaart. Die dagen/week ben ik volledig beschikbaar. Ik begeleid namelijk steeds maar één afscheid.

Direct contact opnemen

Tijd heelt geen wonden, tijd leert je leven met verdriet

Contact